KLAAR OM TE TRAINEN WAAR EN WANNEER JIJ WILT?

Leuke powerband workouts die je overal kunt doen om een lichaam te creëren waar je trots op bent

WAT ALS WE JOU VERTELLEN DAT JE NIET NAAR DE GYM HOEFT OM FIT TE WORDEN?

makkelijkfit ebook bundel

LET OP:

DE WORKOUTS ZIJN VOOR IEDEREEN! JONG en OUD, MAN of VROUW.

HET IS DUS OOK VOOR JOU MOGELIJK HET LICHAAM TE KRIJGEN WAAR JE TROTS OP BENT

''FIT WORDEN IS OVERAL MOGELIJK''

En voor iedereen!

Al van jongs af aan hebben wij, Bas en Bianca, een grote liefde voor sport en bewegen. Wij reizen fulltime de wereld over en hebben niet altijd een gym tot onze beschikking. Toch is het mogelijk om overal te sporten!

 

Afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, Personal Coach en actief geweest op nationaal sportniveau zijn wij nu MakkelijkFit begonnen. Online proberen wij zo mensen te helpen bij het vinden van een gezonde levensstijl!

GENIETEN VAN JE LICHAAM

DOOR LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN​

Je hebt maar 1 lichaam en er zit geen garantie op je lijf. En ja, we komen allemaal een keer zonder reserveonderdelen te zitten. Zo gaat het nu eenmaal. Maar tot die tijd kunnen we de boel wel goed onderhouden! 

 

Wie weet kunnen we er dan een paar duizend kilometer extra uithalen. Of in ieder geval ten volste en met alle mogelijkheden genieten van de tijd die we hier krijgen. Let’s do this!

e-book krachttraining thuis
KRACHTTRAINING THUIS BUITEN OF OP REIS BUNDEL e book

KRACHTRAINING

THUIS BUITEN OF OP REIS

Deze bewezen bundel hebben we geschreven zodat jij 100% zelfstandig aan de slag kunt. Met de informatie in de e-booken kun je een resultaat behalen waar je trots op kunt zijn. 

 

Je ontvangt de e-book bundel direct na aanschaf en kunt deze downloaden en bekijken op je mobiel, tablet, e-reader of computer.

€19,99  €12,99

5/5

Deze bewezen bundel hebben we geschreven zodat jij 100% zelfstandig aan de slag kunt. Met de informatie in de e-booken kun je een resultaat behalen waar je trots op kunt zijn. 

 

Je ontvangt de e-book bundel direct na aanschaf en kunt deze downloaden en bekijken op je mobiel, tablet, e-reader of computer.

€19,99  €12,99

5/5

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE BUNDEL:

1. DE WORKOUTS

In onze e-books vind je allerlei gevarieerde workouts die je gemakkelijk zelfstandig thuis kunt doen. Doordat de workouts gevarieerd zijn blijven ze leuk om te doen. Ook als je jezelf niet echt een sporter vindt.

 

De focus van de workouts ligt op krachttraining met weerstandsbanden en eigen lichaamsgewicht. We leggen je exact uit waarom krachttraining belangrijk is om af te vallen en ook om spieren op te bouwen.

Je zult in onze workouts geen saaie cardio oefeningen vinden. Wel vind je cardio/krachttraining workouts ook wel Crossfit genoemd. Zo bouw je toch spieren op, raak je extra vet kwijt door het cardio element en krijg je ook een gezonde conditie!

2. KRACHTTRAINING MET WEERSTANDSBANDEN

Bij krachttraining denk je waarschijnlijk aan gewichten of aan een sportschool vol met gewichten. Wanneer je thuis wilt trainen of op reis dan wordt sporten met gewichten lastig. Krachttraining met weerstandsbanden (powerbands) is daarom een geweldig alternatief en niet eens een mindere optie. Weerstandsband oefeningen zijn in sommige gevallen zelfs beter dan met een gewicht.

 

In ons e-book vind je 35 weerstandsbandoefeningen en 10 eigen lichaamsgewicht oefeningen die ook gebruikt worden in de bijgeleverde 22 workouts. De oefeningen dienen ter inspiratie en leggen we van A tot Z helemaal uit.

In het e-book vind je precies welke powerbands je nodig hebt. Deze zijn niet inbegrepen.

 

Krachttraining met weerstandsbandoefeningen ebook

3. VOEDING

Voeding is net zo belangrijk als trainen zelf, misschien nog wel belangrijker. Tegenvallende resultaten met trainen hoeven helemaal niet aan je trainingen te liggen. Veel mensen zijn onwetend over wat ze moeten eten voor een optimaal resultaat.

 

In dit onderdeel leggen we uit waaruit je voeding moet bestaan en leggen we stapsgewijs uit hoe je jouw caloriebudget kunt bepalen. Met de juiste voedselinname gaat afvallen of spieren opbouwen ineens een stuk sneller.

voeding ebook makkelijkfit

DE BUNDEL

KRACHTRAINING

THUIS BUITEN OF OP REIS

5/5