Personal Body Plan – Coach Bianca

EMOM

Wil jij je vetpercentage verlagen, maar niet alleen maar broccoli eten? Meer spiermassa aanmaken, maar geen idee waar te beginnen? Of meer zelfvertrouwen ervaren wanneer je in de spiegel kijkt? Bij Personal Body Plan ben je aan het juiste adres!

Personal Body Plan

– Een gezonde levensstijl die je vol kunt houden!

– Lekker in je vel zitten!

– Maximale energie!

– Plan samengesteld door experts!

Inhoud Personal Body Plan programma

  • 1-1 Online coaching
  • Trainingsschema op maat
  • Voedingsbudget op maat
  • 24/7 Toegang PBP app
      incl. recepten database
  • Elke dag 1 gedragsles
  • Handvaten voor een optimaal herstel

Personal Body Plan biedt een totaalplan waarin je stapsgewijs toewerkt naar een gezonde levensstijl en het behalen van jouw doelen!

Dit wordt bereikt door het optimaliseren van de 4 pijlers: training, voeding, herstel en gedrag.

Training

Personal Body Plan zet krachttraining in voor het behalen van jouw doelen. In de app staat een gepersonaliseerd trainingsschema voor jou klaar. 

Het schema bevat instructievideo’s waarin duidelijk te zien en te horen is hoe je een oefening moet uitvoeren!

Ook kun je in de app gemakkelijk bijhouden met welk gewicht je een oefening uit hebt gevoerd en hoe zwaar je de oefening vond. Wel zo gemakkelijk om te onthouden voor je volgende training!

Voeding

De voedingsexperts berekenen hoeveel kcal, koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels jij dagelijks binnen mag krijgen om gezond te leven + jouw doel te halen. 

Door middel van die voedingstracker in de app kun je gemakkelijk je voeding bijhouden!

Herstel

Goed voor je lichaam zorgen betekent ook je lichaam voldoende rust geven om te kunnen herstellen en sterker te worden. Personal Body Plan geeft je handvaten om je slaap te optimaliseren en stress beter te managen. 

Gedrag

We zijn opzoek naar een blijvende gezonde levensstijl, een blijvende gedragsverandering dus eigenlijk. Dit is niet mogelijk zonder bewustwording van het huidige gedrag.

Elke dag staat er dan ook een gedragsles voor je klaar waarin je meer leert over jezelf en wat werkt voor jou!

Je leert waarom je iets doet, zodat je zelf leert de optimale keuzes te maken. Ook de adviezen op het gebied van voeding, training en herstel worden in de gedragslessen uitgelegd en onderbouwd. 

“You can go tot the gym and drink your water, but if you don’t deal with the crap going on in your head you’re still going to be unhealthy”


Coaching

PBP

Je staat er niet alleen voor! Via de chat krijg jij namelijk begeleiding van jouw eigen online coach! Een coach die jij zelf uit mag kiezen!

Samen neem je door waar je tegenaan loopt in het proces. Alles wat jij invoert in de Personal Body Plan app is ook inzichtelijk voor jouw coach. Zodoende kan jouw coach je tips geven of waar nodig bijsturen

Jouw coach is tevens een stok achter de deur om door te blijven gaan! Net die extra motivatie die je wellicht af en toe even nodig hebt.

Mij als jouw coach?

Naast het runnen van deze website, ben ik ook coach bij Personal Body Plan! 

Van mij als coach kun je verwachten dat ik open ben, inlevingsvermogen heb, echt luister, je laat nadenken en aanzet tot actie.

Academie voor Lichamelijke
Opvoeding


√ 5 jaar gymlessen

√ 1 jaar groepslessen sportschool


Waarom kiezen voor Personal Body Plan?

#1 Geen dieet, maar een blijvende gezonde levensstijl!

Flexibel, realistisch en lekker. Dat is wat voeding moet zijn volgens Personal Body Plan. Is het realistisch om voor de rest van je leven geen taart meer te eten of geen biertje meer te drinken? Nee! 

In mijn ogen zijn veel diëten korte termijn oplossingen. Na een maand diëten ga je weer “normaal” eten en zitten de kilo’s er zo weer aan. Frustrerend en demotiverend. 

Bij Personal Body Plan ga je opzoek naar een blijvende gezonde levensstijl. Een levensstijl die bij jou past en die je vol kunt houden. 


#2 Jij bepaald waar en wanneer je wilt trainen!

Waar

Jij kunt zelf de locatie selecteren waar je wilt trainen. Jouw trainingsschema wordt dan aangepast aan de gekozen locatie. 

Je hebt ook altijd de mogelijkheid om kosteloos van trainingslocatie te wisselen!

Locaties

> Thuis <
> Sportschool <
> Park <

Wanneer je voor trainen in de sportschool kiest is jouw sportschool abonnement niet bij de prijs van het Personal Body Plan programma inbegrepen. Wel zijn er verschillende sportscholen aangesloten bij Personal Body Plan waar je korting krijgt.

Wanneer

Jij kunt zelf indelen op welke dagen van de week jij je krachttraining wilt doen. Ook kun jij zelf bepalen hoeveel dagen je wilt trainen (al wordt wel een minimum van 2x geadviseerd). Ook hier wordt jouw trainingsschema op aangepast.


#3 Het bijhouden van je voeding was nog nooit zo makkelijk!

Scan het product, voer het gewicht in en de voedingswaardes komen er vanzelf uitrollen. 

Door de handige voedingstracker  in de Personal Body Plan app weet je zeker dat jouw lichaam de voedingsstoffen binnen krijgt die het nodig heeft!

Daarnaast geeft de app ook duidelijk aan hoeveel kcal, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels je die dag nog over hebt. Geen moeilijk rekenen dus! 

Personal Body Plan

#4 Het trainingsschema wordt voor jou op maat gemaakt!

Het trainingsschema dat je ontvangt wordt voor jou op maat gemaakt! Aangepast op jouw doel, ervaring, dagelijks leven en lichamelijke kenmerken door de trainingsexperts van Personal Body Plan! 

Doe jij bijvoorbeeld nog een andere sport? Dan wordt hier rekening mee gehouden! 


#5 Voor elk doel een passend plan!

> Fat Burning <
> Fat Ripping <
> Muscle Shaping <
> Muscle Building <
> Mommy <
> Pregnancy <
> Personal Wedding Plan <
> Running <
> Obstacle Run <

Wanneer jij bijvoorbeeld zwanger bent moet er met andere dingen rekening gehouden worden dan wanneer je voor een marathon aan het trainen bent! De trainingsexperts hebben hier rekening mee gehouden en diverse wetenschappelijk onderbouwde plannen opgesteld.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*