Anti Buikvet Programma – Lees dit voor aanschaf

anti buikvet

Benieuwd naar het Anti Buikvet programma? Wat je hiervan kunt verwachtten en of het echt effectief is?

Ontdek in onze review wat je allemaal krijgt en of het echt je geld waard is.

We leggen in dit artikel zo duidelijk mogelijk uit wat onze ervaring is met buikvet verliezen en of het Anti-Buikvet programma ook echt waardevol is.

Wat kun je verwachten

Het Anti Buikvet programma is geschikt voor vrouwen en ook voor mannen. Het leert je met een concreet actieplan hoe je weer lekker in je vel komt te zitten, letterlijk en figuurlijk.

Het is een korte online training van 8 modules. In elke module worden voedingskeuzes besproken en krijg je inzicht om de gezondere keuze te maken. Ook vind je in elke module een quick-win leefregel. Dit is eigenlijk een kleine aanpassing/toevoeging in je dagelijkse routine waardoor je sneller stappen neemt richting buikvet verliezen.

Dagelijkse gewoontes worden besproken en het programma helpt je kiezen bij welke gewoontes iets anders kunnen.

Door kleine aanpassingen in je leefgewoonte ga je achter elkaar steeds meer resultaat boeken.

De 8 modules

Elke module is een online les waarin je kennis en een goede mindset krijgt. Nu klinkt dat misschien zweverig, maar dat is het niet. Je krijgt duidelijke voorbeelden en handvatten waarmee je aan de slag kunt.

Er wordt besproken hoe je aan buikvet komt en wat buikvet vooral beïnvloedt. Alleen met de juiste kennis kun je een mindset krijgen waardoor je goede keuzes gaat maken.

Je krijgt handvatten om snacken tegen te gaan. Wanneer je erachter komt wat de betere keuze is en waarom is het laten liggen van snacks ineens een stuk makkelijker.

Het programma helpt je een balans te vinden in bewegen, rust en een gezonde leefstijl. Het geeft een frisse kijk op je gedrag van de laatste jaren.

anti buikvet

Wie is de maker?

Als eigenaar van de Phoenix Lifestyle ontwikkelde ze een formule waarmee ze honderden mensen helpt bij een gezondere leefstijl. Om zo welvaartziekte en medicijnen te voorkomen. Iris van Westering is leefstijlcoach met jarenlange ervaring.

Is het Anti-Buikvet Programma betrouwbaar?

Het Anti-Buikvet programma dat vinden is op de website verminderbuikvet.nl is een initiatief van de Phoenix Lifestyle.

De Phoenix Lifestyle staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 69794529 Phoenix Lifestyle

Wanneer je het Anti Buikvet aanschaft ontvang je direct een mail met je aanmeldgegevens met toegang tot het programma.

Dus ja, het Anti-Buikvet programma is betrouwbaar.

anti buikvet betrouwbaar

Wat verteld het Anti-Buikvet programma niet?

Wat we vooral goed vinden aan het Anti Buikvet programma is dat het veel kennis geeft over waarom je buikvet hebt en hoe je dit kunt veranderen. Inzicht en kennis is de belangrijkste tool wil je buikvet verliezen. Je kunt wel lukraak een dieet gaan volgen, maar zonder kennis ‘waarom’ zal je dit nooit volhouden.

Echter vinden we wel dat de naam Anti-Buikvet enigszins misleidend is. Het klopt dat je met het programma buikvet zult verliezen. Het is alleen bewezen dat je niet plaatselijk vet kunt verliezen. Wil jij alleen buikvet verliezen? Dan kunnen we je nu al vertellen dat dat niet mogelijk is.

Het lichaam verliest vet waar deze dat het makkelijkste kan verbranden. Daar heb jij geen keuze in. Je zult dus vet verliezen, maar niet alleen op de buik.

Buikvet is de meest gewilde plek om vet te verliezen en daar springt Iris met deze naam handig op in. Maar goed een beetje marketing om zo je programma onder de aandacht te krijgen is te begrijpen.

Het Anti Buikvet programma kopen

Wil jij het Anti Buikvet programma kopen? Maak dan gebruik van deze unieke kortingspagina waar je 80% korting krijgt.

Daarbij kun je het programma 30 dagen uitproberen zonder risico. Want als jij na het volgen van het programma niet tevreden bent kun je met 1 mailtje het volledige bedrag terugkrijgen. Ook wanneer je wel tevreden bent kun je een mailtje sturen, maar dat is het risico dat Iris durft te nemen. Ze is dus overtuigd van haar product en dat is een goed teken.

Alsnog vinden wij de prijs van €100,- aardig aan de prijs. Dat moet je er voor over willen hebben. Het blijft altijd de vraag hoeveel is jouw gezondheid je waard. Kun je daar een bedrag tegenover zetten. Wat ons betreft niet.

Wat dit programma uniek maakt is dat je je aanschafbedrag terug kunt verdienen door vrienden of familie aan het programma te helpen. Laat jij 2 anderen beginnen met het programma dan heb jij jouw bedrag terugverdient. Best leuk niet?

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*