Vet Verliezen: met deze 2 methodes een slanke buik, benen en armen

Ben je op zoek naar een manier om vet te verliezen? Je wilt een strakkere buik en het liefst ook plaatselijk vet verliezen, zoals bij je armen of benen!

Kun je dan het beste een dieet volgen of is de snelste manier toch meer bewegen?

snel naar:

Wil jij weten wat nou de snelste en beste aanpak is? In dit blog vertel ik je precies welke stappen voor jou de beste zijn om zo snel mogelijk vet te verliezen.

Waarom heb ik eigenlijk vet?

Je lichaam verliest vet op het moment dat al jouw andere energiebronnen op dat moment op zijn. Dit betekent dus dat je eerst je suikers in je lichaam moet verbranden voordat je vet gaat verbranden.

Dit komt omdat vet een reserve brandstof is. Je lichaam heeft het vet opgeslagen, zodat je lichaam in geval van nood altijd nog brandstof heeft om te gebruiken. Nu was dit vroeger toen we nog moesten jagen voor ons eten en soms dagen zonder kwamen te zitten heel handig. Tegenwoordig zal dit natuurlijk niet zo snel meer gebeuren. En trouwens dagen zonder eten is heel erg ongezond.

Dus ga ik je vertellen hoe je toch een gezonde situatie voor jezelf kunt creëren waarin je in rap tempo vet verliest.

vet verliezen

Vet Verliezen: de basis

De basisprincipe om vet te verliezen is eigenlijk heel simpel. Je ontvangt energie doordat je eet en drinkt. Deze energie moet je op dagelijkse basis ook weer verbranden wil dit in evenwicht blijven. Verbrand jij minder dan dat jij opneemt, dan kom je aan. Verbrand jij meer dan dat jij opneemt, dan val je af en verlies je dus vet.

Nu is dit natuurlijk veel makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom ga ik je een aantal tools geven om vet verliezen stukken makkelijker te maken!

Een dieet of sporten?

De meest effectieve methode om snel vet te verliezen is met een gezond dieet en meer beweging. Maar in principe hoef je er maar 1 te kiezen. De sleutel tot vet verliezen is meer energie te verbranden dan dat je tot je neemt.

Dieet

En toch zie je vaak dat alleen minder eten niet voldoende is. Veel mensen vallen na een aantal weken weer terug op hun oude gewicht. Omdat zij een goed voedingsplan missen.

Minder energie tot je nemen door minder te eten klinkt als een straf en dat zou ik ook niemand willen aanraden. Een afslankprogramma waarbij je gewoon lekker kan blijven eten, maar in de tussentijd minder energie (calorieën) binnen krijgt klinkt veel beter. En dat is het ook!

Een afslankprogramma waar dit mee kan is bijvoorbeeld de Afslank Receptenbijbel. Deze staat vol met gezonde lekkere gerechten en maakt vet verliezen een stuk makkelijker. Je hoeft dus geen drastische maatregelen te nemen. En daarbij dit afslankprogramma is leuker omdat dit ook vol te houden is.

vet verliezen

Sporten

Sporten en bewegen zal altijd ervoor zorgen dat jij energie verbrand. En dat draagt natuurlijk bij om sneller vet te verliezen. Zo kan een half uurtje extra bewegen op een dag bijdragen aan sneller vet verliezen, maar ook aan de eetlust om te snoepen. Een makkelijke manier om extra te bewegen zou bijvoorbeeld de fiets pakken zijn. In plaats van de auto om een boodschap te doen.

Een effectievere methode is het volgen een sportprogramma zijn. Door te sporten verbrand je meer energie. Maar wat sporten echt zo effectief maakt is dat je jouw ruststofwisseling verhoogt. Je verbrand dus niet alleen meer energie tijdens het sporten maar ook in de dagen erna. Dit komt omdat jouw spieren meer energie gaan vragen.

Wil jij meer sporten en plaatselijk vet verliezen? Dan kan ik je het beste aanraden een sportprogramma te volgen. Het beste programma om dit te doen is het Vet-Killer programma. Dit programma verhoogt je ruststofwisseling en focust zicht op het verliezen van vet.

vet verliezen

Honger door sporten

Door sporten en bewegen zul je meer honger krijgen, omdat je lichaam gewend is aan een bepaald voedingspatroon. Je lichaam wilt meer energie ontvangen op het moment dat je meer gaat verbranden. Ook al betekent dit dat je dan nog steeds te veel energie binnenkrijgt. En dus niet afvalt.

Je lichaam bekend laten worden met je nieuwe eet en beweeg patroon is heel lastig. Daarom is het belangrijk dat je een goed voedingsprogramma heb waarbij je toch genoeg kunt eten. En tegelijkertijd vet verliest!

Bewezen methode om vet te verliezen

Recent onderzoek¹ heeft bewezen dat sporten in combinatie met minder energie (calorie) opname ervoor zorgt dat je sneller vet verliest. Zolang deze energiebalans negatief is. Ik leg het uit met een voorbeeld.

Petra werkt op kantoor en zit nagenoeg de hele dag stil. Zij heeft 1800 calorieën op een dag nodig. Ze wilt graag vet verliezen en heeft ervoor gekozen minder te eten, zodat zij nog maar 1500 calorieën binnenkrijgt.

Robin werkt op hetzelfde kantoor en zit ook veel stil. Robin heeft 2000 calorieën op een dag nodig. Zij wilt ook graag vet verliezen. Maar heeft ervoor gekozen meer te gaan sporten, zodat zij 2300 calorieën op een dag nodig heeft.

Beide hebben een negatief energiebalans gecreëerd van 300 calorieën. Allebei zullen dus ook vet verliezen. Maar hoogst waarschijnlijk verliest Robin meer. Omdat zij ervoor gekozen heeft te sporten.

Wanneer je dit dus combineert met een afslankprogramma creëer je het snelste en het beste resultaat. Let op dat je wel voldoende eiwitten eet om je sportprogramma te ondersteunen. Meer sporten betekent dat je spieren meer eiwitten nodig hebben. Je spieren verbranden immers in rust energie, dus verzorg deze vetverbranders goed!

Het Vet-Killer programma in combinatie met de Afslank Receptenbijbel is dus de beste combinatie om snel vet te verliezen. Maar nog belangrijker vet verliezen wat niet meer terugkomt. En dit op een gezonde leuke manier, dat maakt vet verliezen makkelijk!

 

Er zijn kortingspagina’s gemaakt voor beide programma’s, welke ik hier mag aanbieden. Met onderstaande knoppen ben je dus verzekerd van de laagste prijs.

bewegen

VET-KILLER PROGRAMA

 

vet verliezen

AFSLANK RECEPTENBIJBEL

 

Succes!

Ik ben ervan overtuigd dat je met deze 2 methodes het gaat halen! Ben je benieuwd naar meer voedingsprogramma’s en sportprogramma’s waar wij achterstaan? Neem even een kijkje op onze voeding pagina! Hier vind je ook onze nieuwste blogs!

 

¹A systematic review and meta-analysis on the effects of exercise training versus hypocaloric diet: distinct effects on body weight and visceral adipose tissue.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*