De Keto Revolutie – Keto dieet genomineerd tot beste dieet

De Keto Revolutie: meer vet eten en meer afvallen. 

Een theorie die vreemd in de oren klinkt, maar wel degelijk 100% klopt. Waarbij ”normale” dieeten gefocust zijn op het minderen van je voedselinname (dat vaak gelijk staat aan hongergevoel), eet je hierbij bijna alleen maar vetrijk voedsel!

Dit innoverende koolhydraat-arme dieet wordt het Keto Dieet genoemd.

Het Baanbrekende Keto Dieet:

De Keto Revolutie


– snel en verantwoord afvallen

– tijdelijke prijs van €37,- (meer dan 60% korting)

– 60 dagen niet goed geld terug

Uitgeroepen tot meest populaire dieet

In een recent onderzoek onder geregistreerde diëtisten kwam het Keto Dieet opnieuw naar voren als meest populaire dieet

Wat dit dieet zo populair maakt zijn de levens-veranderende resultaten. Op social media zijn de liefhebbers van het dieet niet terughoudend met het laten zien van de effecten. Terwijl zij hompen kaas eten en boter in de koffie doen vliegen de kilo’s eraf.

Het dieet bestaat bekend om het flink afvallen, verbranden van veel calorieën, geen hongergevoel,bloeddrukverlagend en verlagen van je cholesterol

Het Keto Dieet word ook gebruikt door medici voor het beter controleren van diabetes en bij gebruik van sommige epilepsiemedicijnen.

De voordelen van dit baanbrekende dieet zijn ongekend. Vandaar dat de Keto Revolutie van Mitchel het ook zo buitengewoon goed doet. En dat is niet onopgemerkt gegaan.

De Keto Revolutie bekend van:

Wat is het Keto dieet

Een Keto dieet is een koolhydraat-arm dieet waarbij minimaal 70 procent van je totale calorie-inname bestaat uit vetten, minder dan 20 procent uit eiwitten en minder dan 10 procent uit koolhydraten.

Dit betekent dat je tijdens je dieet veel kaas, boter, noten, zalm en of eieren eet.

Met dit dieet zorg je ervoor dat je lichaam in een staat van ketose terecht komt. Dit doe je door je natuurlijke bron koolhydraten voor energie weg te halen. Je lichaam verbrandt dus nu alleen nog maar vet.

Afvallen met het Keto Dieet

Afvallen met het Keto Dieet gebeurd wanneer je in ketose komt. En hier kom je heel snel in. Doordat je geen koolhydraten meer binnen krijgt moet je lichaam een andere voedingsbron zoeken: vet! Om veel vet te kunnen verbranden verhoogt je lichaam het gehalte ketonen in je lichaam.

Ketonen zijn de verbindingen tussen het verbranden van vet. Des te meer je hiervan zult aanmaken.

Snel en langdurig afvallen dus wel mogelijk

In de eerste maanden van het volgen van het Keto Dieet zal je veel sneller afvallen dan de standaard ”veel koolhydraten weinig vetten” diëten.  

Volgens Carol F. Kirkpatrick is dit voordeel na 12 maanden weer verdwenen. Een flink ‘boost’ geven aan vet verliezen is dus zeker wel mogelijk. 

Het Keto Dieet niet voor iedereen

Het Keto dieet staat tegendraads met het advies van het RIVM. Dit advies luidt dat je 40 tot 70 procent van je calorieën uit koolhydraten moet halen. En dit ga je nu veranderen naar maximaal 10 procent vet.

Het dieet is een uitdaging die niet voor iedereen is weggelegd. De Keto Revolutie van Mitchel maakt deze uitdaging wel een stuk aangenamer.

Met een uitstekende begeleiding heb je al binnen 7 dagen de eerste resultaten. 

De Keto Revolutie 

Deze bewezen manier van effectief snel afvallen is razend populair geworden in de Verenigde Staten en is nu ook hier zijn opmars aan het maken.

De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren is het volledige Keto Dieet met ondersteuning, zodat jij goed begeleid kunt afvallen. 

Wat ontvang je na aanschaf van de Keto Revolutie?

Mitchel van Duuren doorloopt alle boeken met jou middels 20+ video’s. Zo worden alle vragen die je hebt tijdens het dieet bij je weggenomen. Zodat je gelijk lekker aan de slag kunt.

De startgids van het Keto Dieet

keto revolutie
waarde €27,-
 • Het volledige programma van een Keto Dieet
 • Makkelijk te volgen
 • Permanent vet verliezen

Intermittent Fasting Handboek

waarde 27,-
 • Sneller vet verliezen door meer aanmaak van ketonen
 • meer energie
 • herstellen van slechte vetstofwisseling

21 dagen keto kookboek

 • 63 extra recepten
 • heerlijke recepten
 • makkelijk te bereiden
waarde €27,-

Maaltijdplanningen en boodschappen lijstjes

 • hulp om bepaalde eetgewoontes te doorbreken
 • makkelijk te volgen
waarde €27,-

De Keto Revolutie kopen?

Het volledige pakket van de Keto Revolutie kun je aanschaffen voor een tijdelijke introductie prijs van €37,-. Normaal gesproken betaal je hier €97,- voor.

Maak gebruik van deze introductie-link en je bent verzekerd van de laagste prijs >>

Na aanschaf van de Keto Revolutie ontvang je direct alle boeken per email. En kun je dus direct aan de slag.

Met de 60 dagen niet goed geld terug garantie loop je minimale risico. Je kunt zelfs de 21-dagen cursus bijna drie keer doorlopen en nog steeds aanspraak maken op de garantie.

Zelf vind ik het een overdreven hoge garantie, maar blijkbaar is Mitchel zo overtuigd van zijn eigen product dat hij dit aandurft.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*