Persoonlijk dieet samenstellen? Zo eet jij het lekkerste dieet

Een persoonlijk dieet

Ben je op zoek naar een 100% persoonlijk dieet die ervoor zorgt dat jij eindelijk het gewicht krijgt waar je echt blij van wordt?

Op het internet staan tegenwoordig allerlei verschillende gratis diëten. En al deze diëten geven tegenstrijdige informatie. De één verteld dat je dit moet eten en de ander verbied het.

Begrijpelijk dat dit voor veel verwarring zorgt. Daarbij komt ook nog dat jij alles behalve het gewenste resultaat boekt. 

100% Persoonlijk dieet

– zelf bepalen wat je eet

– van dieetschema veranderen wanneer jij dat wilt

– geen honger of saaie gerechten

Met een persoonlijk dieet heb je eindelijk duidelijkheid over hoe je kilo’s op een verantwoorde manier kunt kwijtraken.

Daarbij eet jij ook nog eens wat je echt lekker vindt.

Het resultaat dat je behaalt met andere dieetschema’s, zoals die van de Keto Revolutie of de Afslank Receptenbijbel kunnen net zo goed werken. Maar kun je jezelf niet vinden in dit type dieet of heb je het geprobeerd en werkt het gewoonweg niet voor jou. Dan bestaat er een grote kans dat een persoonlijk dieet voor jou is weggelegd.

Hoe werkt een persoonlijk dieet?

Bij een persoonlijk dieet is iedere klant uniek. Je bent geen nummer die meedoet aan een dieet. Bij de meeste persoonlijke diëten krijg je ook persoonlijke begeleiding (via mail of video).

Samen geef je jouw doelen en voorkeuren aan. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk dieet samengesteld. 

Eet je graag vlees of vis of liever vegetarisch? Wil je aankomen of afvallen? Heb je een allergie of vind je gewoon echt iets niet lekker? 
Dit en meer kun je allemaal zelf aangeven en jouw persoonlijke dieet wordt hier omheen gemaakt.

Weet je jouw doel of voorkeuren niet? Dat maakt niet uit. Het voordeel bij een persoonlijk dieet is dat je samen gaat kijken wat het beste bij jou past. Zo wordt er vaak al heel veel duidelijk via vragen die gesteld worden om jouw dieet samen te stellen.

Hoe moet een persoonlijk dieet eruit zien?

Een dieet bestaat meestal uit 5 a 6 maaltijden per dag. Waarvan 3 grote maaltijden en 2 a 3 kleine maaltijden/snacks. 

Waar deze maaltijden uit bestaan is natuurlijk afhankelijk van jouw voorkeur. Deze heb je zelf aangegeven en is dus voor iedereen anders.

Deze maaltijden zijn gezond en moeten vooral onbewerkt voedsel bevatten.

Een dieet op basis van maaltijdvervangers en pillen kan ik niet aanraden. En als je dit wel van plan bent, kun je dit het beste eerst raadplegen met je huisarts.

20 Kilogram afvallen met behulp van dit schema

Het persoonlijke dieet van dieetschema.nl is in opmars. Het dieet wordt steeds vaker afgenomen en wordt ook constant verbetert. Hoeveel je wilt afvallen bepaal je helemaal zelf!

”Je lekker fit voelen en met veel energie in het leven staan”  Wie wilt dat nu niet?

Dieetschema.nl maakt een 100% persoonlijk dieet. Maar nog belangrijker een dieetschema die je kunt volhouden!

Dit komt omdat je alleen dingen eet die jij lekker vind. Je ontvangt jouw dieet binnen dertig minuten. Zelfs wanneer je jouw schema zat bent kun je gewoon een nieuw schema laten maken. Honger of saaie gerechten bestaan niet in dit dieet.

Wil je op een gezonde en lekkere manier afvallen. Dan ben je met dit dieet op het juiste adres. 

Alleen benieuwd naar de vragen die ze je stellen om jouw persoonlijke dieet samen te stellen? Dat kan! De vragenlijsten kun je gratis invullen. Je betaald pas op het eind!

Bekijk hier hoe andere dieetschema.nl hebben ervaren.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*