Thuis Fit worden – Zó doe je dat snel!

thuis fit worden

Op zoek naar een manier hoe je thuis fit kunt worden? Er zijn talloze oefeningen die je gemakkelijk thuis kunt doen. Onze beste oefeningen vind je in dit blog, maar thuis fit worden is niet zo makkelijk als je nu misschien denkt.

snel naar:

Kettlebel Workout nu met 70% KORTING

Thuis fit worden vraagt om veel wilskracht, keer op keer moet jij alleen jezelf ertoe kunnen zetten weer die sport outfit aan te trekken. Daarbij mis je een stukje begeleiding en structuur. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een thuis fit programma te volgen. Toch gebeurd het ook vaak dat deze programma’s niet vol te houden zijn.

Veel thuis fit programma’s missen persoonlijke begeleiding, structuur en nog misschien wel belangrijker uitdagende leuke oefeningen.

Deze ingrediënten heb je nog harder nodig wanneer je thuis fit wilt worden. In de sportschool word je vaak gemotiveerd door je trainer of buddy. En dat gebeurd niet als je thuis sport. Zelfs wanneer de oefeningen die je krijgt in sportschool saai zijn, dan sla je jezelf er wel doorheen want je bent immers in de sportschool. Het is dus cruciaal dat je een leuk en motivatierijk programma heb om thuis fit te kunnen worden.

Met dit blog en de programma’s die wij hier bespreken is thuis fit worden voor iedereen mogelijk!

Thuis Fit worden zonder apparaten

Voor een fit lichaam hoef je niet meer urenlang in de sportschool op cardio apparaten te beuken. Tegenwoordig is het heel populair kort durende oefeningen te doen met een hoge intensiviteit. Deze oefeningen kunnen eenvoudig thuis gedaan worden. Met een paar enkele attributen, zoals een matje en een kettlebell kun jij vandaag al beginnen.

Trainers en coaches van deze tijd kiezen er niet meer voor om machines te gebruiken. In plaats daarvan wordt er gekozen te trainen met kleine gewichten (zoals de kettlebell) in combinatie met je lichaamsgewicht.

Helemaal als beginnende sporter is dit een prima manier om erachter te komen of je sporten bevredigend vind zonder dat je een duur abonnement hoeft af te sluiten.

De Kettlebell Workout

Als je graag minder vet wilt en een betere conditie? Dan is de Kettlebell Workout wat voor jou!

De Kettlebell Workout is een thuis fit programma die zich vooral focust op de aanmaak van spier in het gehele lichaam. Deze spieren zorgen er automatisch voor dat jij veel meer vet gaat verbranden. Je zult in de eerste weken vet verliezen doordat je nieuw ontwikkelde spieren meer energie verbranden. En het mooiste van deze techniek is dat jij ook in rust vet verbrand, omdat je basaal metabolisme hoger is (energieverbruik in rust). Wie wilt er nou niet met zijn benen onderuit vet verbranden? 😉 Ik maak er een grapje van, maar zo werkt het lichaam echt!

Jesse van der Velde heeft de Kettlebell Workout geperfectioneerd. Met leuke en uitdagende oefeningen van gemiddeld 20 – 25 minuten, 2 a 3 keer per week kun je al die strakke buik krijgen. Binnen 3 weken zie je resultaat. Zelfs als je 1 a 2 keer per week zijn oefeningen doet zul je verschil merken. Je word thuis getraind met behulp van video workouts, e-books en online coaching.

Het zeer uitgebreide Kettlebell Workout bevat:

 • Kettlebell Workout DVD 1 t/m 5
 • Een Kettlebell naar keuze
 • Het (digitale) e-book
  “De Superverbrander Methode
  Kettlebell Editie”
  (kan je direct downloaden na je bestelling)
  BONUS:
 • Het 12-weekse online video coaching programma t.w.v. €197,-
 • E-book: “Lekker In Je Bikini”
 • E-book: “Verlies 5kg Buikvet”

Wat dit thuis fit programma onderscheid van alle andere is dat je 12 weken online gecoacht wordt. Helemaal als beginnend sporter is dit cruciaal om te kunnen slagen.

Thuis fit worden is nooit super eenvoudig. Wanneer je de Kettlebell Workout aanschaft zul je natuurlijk niet vanzelf fit worden. Je moet er wel degelijk werk in willen stoppen. Daar helpt deze Workout je gelukkig meer dan genoeg bij!

Met onderstaande knop ben je ervan verzekerd dat je de Kettlebell Workout voor de laagste prijs krijgt en de bonus onderdelen gratis zijn.

Thuis Fit Schema’s

Met een gezonde dosis motivatie en doorzettingsvermogen en onderstaande schema’s kun jij thuis fit worden.

Benodigdheden:

thuis fit wordenthuis fit worden

 

Heb je toch meer begeleiding nodig met thuis trainen en heb je liever meer afwisselende oefeningen. Dan kun je altijd nog voor de KettleBell Workout kiezen. Of kijk neem eens een kijkje bij één van de andere populaire programma’s van dit moment.

 

Fit worden doe je met een goed fit programma, maar net zo belangrijk is je voeding. Heb je al eens een kijkje genomen bij onze populairste voeding boeken?

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*