Vet Killer Workout Review (Jesse van der Velde) Snel Vet Verbranden?

vet killer workout

In deze Vet Killer Workout Review kom je er precies achter of deze workout echt werkt!

Wil jij snel lichaamsvet verbranden en een strakkere buik creëren?

Snel naar:

Lees dan deze Vet-Killer Workout Review om erachter te komen of deze training bij jou past! En maak eventueel gebruik van de kortingspagina!

Zijn de beloftes die Jesse van der Velde maakt met zijn Vet Killer Workout waarheid of kun je het gewenste resultaat nooit behalen? In deze Vet Killer Workout Review beschrijf ik precies wat er zo goed is aan deze training, maar ik laat je ook zien wat er ontbreekt aan deze training!

Wat kun je verwachten van de Vet Killer Workout

Het trainingsprogramma focust zich op het verhogen van je BMR, het verbranden van calorieën in rust. Op deze manier verbrand jij vet tijdens je workout en nog belangrijker je verbrand meer calorieën over de hele dag, ook als je niet getraind heb die dag.

Dit vinden wij de beste methode om op een gezonde manier vet te verliezen. Maar heeft Jesse van der Velde zijn trainingsprogramma ook zo opgezet dat dit zo is? Dat gaan we hieronder tot in de puntjes uitleggen!

vet killer workout review
Jesse vd Velde

Inhoud Vet Killer Workout:

  • 320 Workout
  • 360 Workout
  • SuperCardio 
  • E-book met uitleg
  • Afbeeldingen voor de optimale houding
  • Videocursus met 20-30 minuten trainingen

Alle trainingen volg je door een video te kijken en tegelijkertijd je training uit te voeren. Dit is heel handig want je kunt waar en wanneer je wilt de Vet Killer Workout doen. Je hebt niks te maken met openingstijden van een sportschool of dat je door de regen erheen moet fietsen. Maar er zit ook wel een klein nadeel aan die Jesse niet met je bespreekt. 

Voor wie is de training?

De training is geschikt voor bijna iedereen. De intensiteit wordt vanzelf bepaald door je eigen niveau. Dus wanneer je beter wordt in de oefeningen zul je vanzelf ook zwaarder gaan trainen. Daar ontkom je niet aan. En dat is een pluspunt natuurlijk, vergeet dat niet. 😉

Ben jij al gevorderd in vet verbranding trainingen of wil je gewoonweg echt helemaal droog worden? Neem dan eens een kijkje bij het populaire droog trainen protocol. Het droog trainen protocol heeft een programma voor mannen ontwikkeld en een programma voor vrouwen.

droog trainen protocolBEWEGEN

Wat bespreekt Jesse niet?

Dat je geen fitness apparatuur nodig heb is echt een pluspunt. Wat het programma wel mist en dat je vaak vind door een sportschool is dat je een buddy hebt om mee te sporten. Dit is vaak net dat stukje motivatie die je nodig hebt. Aan te raden is dan ook het programma op te hangen in je huis. Zodat je eraan herinnert wordt. Je kunt natuurlijk ook gewoon die leuke buurman of buurvrouw vragen om mee te trainen. 🙂

Als je echt vastbesloten bent dat je vet wilt kwijtraken en een slankere buik wilt. Dan moet je er wel werk van maken. Maar dat is wat ons betreft met alles zo. Dat is een stukje mindset dat Jesse overslaat. Het voordeel van het programma is dan wel weer dat je snel resultaat krijgt en dit zorgt ook voor de gewenste motivatie.

AANKOMEN VAN CARDIO TRAINING?

Jesse zegt dat je van sommige cardio trainingen aankomt. Dat vinden wij nogal een grappige uitspraak. Dat kun je niet zo plat zeggen natuurlijk. Maar sommige cardiotrainingen in combinatie met verkeerde voeding kunnen er wel degelijk voor zorgen dat je niet afvalt. Aankomen van alleen cardiotraining is natuurlijk onzin. Wij vinden dan ook dat hij dit zegt om aandacht te krijgen op zijn videotrainingen.

Maar ondanks dat hij dit overdrijft zit er zeker een kern van waarheid in.

Heb jij weleens wekenlang aan cardio training gedaan, veel uurtjes gemaakt op de loopband? Maar na weken nog maar weinig tot geen resultaat? Dan heb je de verkeerde cardio oefening gedaan en het verkeerde (of geen) afslankprogramma gebruikt.

Maak dan gebruik van de Vet Killer Workout! Ondanks dat Jesse er een aantal vreemde uitspraken op na houd is zijn Vet Killer Workout een legitiem programma.

”In mijn sportieve leven heb ik heel wat goede coaches en trainers meegemaakt. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat zij op hun eigen manier een beetje vreemd zijn. Dat Jesse dus zulke uitspraken doet past daar helemaal in thuis.”

Met onderstaande knop kom je op zijn kortingspagina terecht en ben je verzekerd van de goedkoopste prijs.

VET-KILLER WORKOUT

 

100 % niet goed geld terug

Jesse is zo overtuigd van zijn programma dat je het product 30 dagen kunt uitproberen. Dat in combinatie met zijn belofte dat je in enkele weken al resultaat behaald is het uitproberen waard. Je loopt geen enkel financieel risico en je hebt de mogelijkheid om meer vet te verbranden zodat je eindelijk die strakke buik krijgt!

vet killer workout review

Vet Killer Workout Review conclusie

De Vet Killer Workout is een legitiem programma. Ondanks dat Jesse er een aantal vreemde uitspraken aan over houd is zijn Vet Killer Workout doeltreffend

De training is geschikt voor beginners, maar ook als je gevorderd bent en vet wilt kwijtraken is dit een uitstekende workout. Wil je echt droog worden dan raden we je het droog trainen protocol aan.

Als je al eens vaker aan cardio heb gedaan maar nooit resultaat zag. Dan is de Vet Killer programma je beste volgende stap. Ook vanwege de 30 dagen niet geld terug garantie. Je loopt geen enkel financieel risico en je hebt genoeg tijd om te ontdekken of deze workout iets voor jou is.

Er is een korting link gemaakt die ik hier mag weggeven. Met onderstaande knop krijg je de Vet Killer Workout dus sowieso voor de laagste prijs.

VET-KILLER WORKOUT

 

Jesse heeft ook een uitgebreider programma ontwikkeld de Vet Killer Workout Series. Ook hiervoor is een korting link gemaakt. Deze vind je hier!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*