Een strak lijf door het volgen van 1 regel!

een strak lijf

Hoe krijg je nu een strak lijf of slanke buik, benen of heupen. Anderen die je voorgingen houden zich aan deze ene simpele regel!

Na het lezen van dit blog weet jij hoe je (zelfs zonder gym) je overtollige kilo’s kwijt raakt. Met deze ene regel ga je eindelijk snappen hoe simpel het eigenlijk is. Wanneer je dit blog (van 10 minuten leestijd) uitgelezen hebt. Zeg je vast zoals iedereen ” Ja klinkt logisch”.

Het gaat heerlijk voelen eindelijk een strak lijf en een slanke buik. Gewoonweg lekker in je lijf zitten. En dit alles zonder extreem je eten aan te hoeven passen.

Voordelen van deze ene regel

– Een strak lijf

– Vet verliezen gebeurd tegenwoordig ook wanneer je uitrust

– Je hoeft geen extreem dieet te volgen

– Cardio training is verleden tijd

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar geloof me dat is het niet. Wanneer je deze ene regel volgt. Gaat de rest vanzelf!

Lees ook: Waarom je als Vrouw aan Krachttraining moet doen

Waarom je altijd na het afvallen weer aankwam

Afvallen kan op veel verschillende manieren. Veel mensen willen afvallen vanwege gezondheidsredenen of omdat ze die kleinere broekmaat weer aan willen.

Wat de reden ook is je wilt natuurlijk voorkomen dat na al dat harde werk de kilo’s er weer aan vliegen.

een strak lijf

Cardio training

Alhoewel cardio een prima training kan zijn in een evenwichtig trainingsschema zijn er veel mensen die eindeloos cardio training doen. 
Het nadeel van cardio training is vooral het verbranden van relatief weinig vet in combinatie met de afname van je spieren.

Spieren verbranden koolhydraten en uiteindelijk ook vet. Maar wat veel mensen niet weten is dat je door cardiotraining ook spieren kwijtraakt. 

Deze spierafname zorgt er dus voor dat je steeds minder gaat verbranden tijdens je cardio training. Daarnaast wordt je stofwisseling alsmaar luier omdat je spieren afnemen. 

Een strak lijf krijgen doe je liever makkelijker toch?

(crash) Dieet

Het woord ”dieet” zegt vaak al genoeg. Het woord dieet betekent voor de meeste mensen een ”eenmalig voedingspatroon” om zo het gewenste resultaat te behalen.  Om vervolgens weer in je oude patroon te vallen en weer terug bij af te zijn.

Een dieet werkt alleen als je nooit meer in je oude eetpatroon terugvalt. Je kunt uiteraard een korte periode een streng dieet volgen, maar het is dan wel belangrijk om vervolgens een ”makkelijk” dieet aan te houden die je jaren lang vol kunt houden. Hier maak je dan uiteindelijk jouw gebruikelijke eetpatroon van. 

Helaas lukt dit de meeste onder ons niet. Dit komt onder andere doordat veel aangeboden diëten te streng zijn of te weinig navolging doen. Vervolgens ben je weer terug bij af! Zonde van je tijd toch?

Met de volgende regel hoef je helemaal geen dieet te volgen en kun je eten wat je wilt. Voor sneller resultaat zal ik je zeker aanraden de bakken mayonaise en liters frisdrank te laten staan. Maar zelfs al doe je dit niet en blijf je deze regel aanhouden zul je resultaat boeken.

1 simpele regel voor een strak lijf

Spieren opbouwen is de sleutel voor een strak lijf. Of anders gezegd een fit en slank lichaam. Spieren verbranden koolhydraten en dus ook vetten. Meer spieren resulteert dus in een slanker en fit lichaam.

duim omhoog

Hoe werkt het?

Veel mensen die wel graag willen afvallen, maar niet aan spieropbouw willen doen hebben het idee dat je er gelijk als een ontplofte spierbonk uit gaat zien. Niets daarvan is waar. Bodybuilders krijgen zo’n lichaam na jarenlange dagelijkse training met een exact dieet en (illegale) supplementen.

Met zo’n 2 keer in de week krachttraining bouw jij genoeg spieren op om het slanke lichaam te krijgen waar je van droomt. Wil je gespierder eruit zien dan volstaat minimaal 3 keer in de week.

Maar wordt je van krachttraining dan niet alleen gespierd? Nee, krachttraining zorgt er inderdaad voor dat je spieren opbouwt. Maar waar deze spieren ook voor zorgen is dat je meer energie verbruikt. 

Met 2 keer in de week krachttraining wordt je echt geen bodybuilder. Je zorgt er juist voor dat je iets meer spieren op je botten heb zitten. 

Met alles wat je doet op een dag gebruik je jouw spieren. Hoe meer spieren, hoe hoger je energieverbruik. En wanneer je dus meer energie verbruikt, verlies je dus ook meer vet. 

Zelfs wanneer je helemaal niets doet verbruik je meer energie dan dat je voorheen deed. Dit noemen we je Basale Metabolisme in rust (BMR). Deze is hoger geworden omdat je meer spieren hebt.

Vet verliezen terwijl je op de bank ligt. Wie had dat ooit gedacht! 😛 

Een strak lijf

Naast dat spiermassa je vetpercentage verlaagt, zijn spieren ook nog eens de basis van een strak lijf.

Wil jij mooiere vormen in je lichaam, zoals in je borst, billen of benen? Dan is krachttraining de enige manier. 

Voor zowel mannen als vrouwen is krachttraining aan te raden om het strakke lijf te krijgen waar je trots op kan zijn.

Wil je bijhouden wat je progressie is? Spieren wegen zwaarder dan vet. Een weegschaal geeft geen waardevolle informatie. Meet je taille, heupen en borsten op met een meetlint.

Welke krachtschema werkt via deze ene regel?

De Droog Trainen Academie heeft een protocol (schema) geschreven die perfect aansluit op deze ene simpele regel. 

Zij hebben dit schema in 2013 geschreven en elk jaar verder geperfectioneerd. Sindsdien hebben zij duizenden mannen en vrouwen aan hun droomlichaam geholpen.

Het schema kun je thuis gebruiken, maar ook in de sportschool. Dus er is geen excuus meer dat je niet naar de sportschool wilt.

Je betaalt voor het schema een eenmalig bedrag, dus je hoeft geen abonnement af te sluiten. Wat een dikke plus is toch?

Met deze knop betaal je geen €292,- maar €67,-

 

Daarnaast ontvang je 24/7 groepscoaching via de supportgroep. Hier kun je al je vragen stellen. Maar hier vind je ook vragen en succes van anderen. Zo wordt je ook geholpen door honderden anderen die al een slank en fit lichaam hebben of dit ook willen.

10 redenen waarom je met krachttraining moet beginnen 

Als je ik je met de bovenstaande simpele regel niet heb kunnen overtuigen. Laat me dan vertellen wat krachttraining nog meer met je kan doen.

  1. Krachttraining kan je thuis, buiten of in de sportschool doen.
  2. Je voelt je lekkerder in je vel. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen. Een natuurlijk proces doordat je meer dopamine, serotonine en endorfine aanmaakt.
  3. Je zult beter slapen. 
  4. Uiteraard wordt je ook nog eens fysiek sterker.
  5. Krachttraining zorgt voor sterkere botten
  6. Je bloeddruk zal afnemen.
  7. Mentaal wordt je sterker. Je kunt beter met tegenslagen omgaan.
  8. Je mobiliteit neemt toe. Houding en postuur verbeteren waardoor je mobiliteit en flexibiliteit toeneemt.
  9. Krachttraining geeft je een lichaam waar je trots op kunt zijn.
  10. Last but not least: Krachttraining zorgt ervoor dat je meer vet verliest.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*